Nyhed

Kesi annoncerer største indendørs koncert til dato

GAFFA.dk – alt om musik

@KesiSlemDreng, som han hedder på Facebook, har haft enormt meget vind i sejlene siden sidste albumudgivelse, og til 1. maj giver han koncert i K.B. Hallen i København.

Det var ellers fem år siden, Kesi havde udgivet et helt album, men 31. juli kom BO4L som en opfølger til ep’en 888. Det nye album, samt singlerne derfra – ”Tilbage” og ”Blå Himmel” – har fået enormt høje lyttertal på Spotify; albummet og singlerne har alle indtaget plads nummer ét på henholdsvis Spotifys albumtabel og single-hitliste.

LÆS OGSÅ: B.O.C.-kollektivet har Bombet Centrum med stil i 10 år


Albummet markerer en 10 år lang musikkarriere, men koncerten 1. maj bliver den største indendørs koncert, Kesi nogensinde har givet. Kesi startede sammen med Gilli og Benny Jamz den danske bølge af grime i 2011 og har efter eget udsagn sidenhen arbejdet hen mod at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister. Og det mål er ved at være nået, idet han i 2017 blev indstillet til P3 Gulds hovedpris og i 2019 blev hædret med to Danish Music Awards (Årets Solist og Årets Urban Act).

LÆS OGSÅ: Tre nyheder i toppen af den danske hitliste – både samlet, track og vinyl

Billetsalget starter om en uge, fredag 28. august kl. 10.00 via livenation.dk og billetlugen.dk


Priser: PL1 (sidde) 375,- / PL2 (Stå) 325 kr. + gebyr

ANNONCE