x

Nik & Jay udgiver opsamling

Nik & Jay udgiver opsamling

Hvad man end måtte mene om Nik & Jay, så kan man ikke komme uden om, at duoen hører til de mest succesfulde danske musikere i dette årtusinde. Og efter tre storsælgende album med stribevis af hits er det tid for dem at gøre status. Derfor udsender duoen opsamlingen “De Største” den 20. november, altså lige til julesalget.

“De Største” kommer til at indeholde alle Nik & Jays største hits – vi kan nævne i flæng: “Nik & Jay”, “Hot”, “En Dag Tilbage”, “Elsker Hende Mere”, “Kan Du Høre Hende Synge”, “Lækker”, “Boing”, “Når Et Lys Slukkes” og mange flere. Det hele er garneret med tre nye numre, en bonus-cd med blandt andet remixes samt en koncert-dvd optaget i Falkonér Salen i København i foråret 2007.

Nik & Jay følger udgivelsen op med en koncert i Store Vega 6. december. Billetsalget begynder 27. august på Billetlugen, hos Fona og på Vegas hjemmeside.

Nik & Jays musik har ofte fået anmelderne til at lukke op for regulære skideballer, men på GAFFA.dk har reaktionerne været meget blandede for gruppens album og koncerter. Der er givet fra to til fem stjerner – vi sakser lige lidt:

“Teksterne på “3: Fresh Fri Fly” aka “Fækale Fallit Fucked-Up” er på laveste MGP-niveau, er B-Boys mon ghostwritere??? Det burde jo være ulovligt at være påtaget baller, når man tror, at man kan charmere med en Bailey’s, måske på et diskotek i Vejle, men hvor baller er det? Jeg kunne remse dumheder op, indtil 4’eren kommer, for heldigvis er teksterne trykt i coveret.”
To stjerner af Christian Grubert for “3: Fresh Fri Fly”, september 2006.

“Alle synes at være i et glimrende humør, og selv dedikerede skeptikere må erkende, at der her er tale om en formular, som fungerer til fulde for folk på scenen såvel som foran den – og hvad mere kan man så egentligt kræve? Når der i dén grad er tale om en hitparade, som særdeles få kunstnere når at oparbejde på så få år, som det er lykkedes for Nik & Jay, så er der lagt i ovnen til en jubelkage, som alle med glæde tager en bid af.”
Fem stjerner af Mikkel Elbech for koncert i Scandinavian Congress Center, marts 2007.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA