x

Martin på Danmarksturné

Martin på Danmarksturné

Billede: Agnete Schlichtkrull

Efter at have været på turné med en række af de andre X Factor-deltagere får Martin nu scenen for sig selv, når han drager på Danmarksturné fra 31. oktober til 6. december. Det er Ekstra Bladet, der beretter om touren.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme på turné, fortæller Martin til Ekstra Bladet og fortsætter: ”Mit største ønske er, at jeg kan give mit publikum en fantastisk aften. Det er dem, der er i centrum, når jeg optræder. Og det skal de kunne mærke.”

Martin giver dog kun koncerter fredag og lørdage, for til hverdag skal han passe sin skolegang i 10. klasse på Viborg Private Realskole. Og mon ikke også en del af hans fans også skal op og i skole på hverdage?

I marts vandt Martin DR’s version af den internationale talentkonkurrence X Factor. I maj udgav han sit debutalbum, ”Show The World”, fortrinsvis skrevet og produceret af Remee og Thomas Troelsen. Albummet har ifølge Ekstra Bladet solgt 90.000 eksemplarer til dato. Et ganske stort tal, som ellers kun navne som Kim Larsen, Nik & Jay og Nephew kan konkurrere med herhjemme.

Martins turné går til følgende byer:

31. oktober: Frederiksværk, Gjethuset
01. november: Roslev, Salling Hallen
07. november: Fjerritslev, Hanherreds Fritidscenter
08. november: Herning, Herning Kongrescenter
14. november: Gørlev, Gørlev Hallen
15. november: Randers, Elro Arena
21. november: Viborg, Ting Hallen
28. november: Greve, Portalen
29. november: Esbjerg, Esbjerg Teater
05. december: Albertslund, Albertslundhuset
06. december: Næstved, Næstved Hallen

Martins hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA