x

Neil Young udgiver Bob Dylan-covernummer – hør det her

Neil Young udgiver Bob Dylan-covernummer – hør det her

Den canadiske sanger og sangskriver Neil Young udgiver egen fortolkning af Bob Dylans ikoniske nummer ”The Times They Are a-Changin”.

Neil Young har på trods af COVID-19-pandemien haft et travlt år, og nu er det også muligt at lytte til hans seneste udgivelse ”The Times They Are a Changin”, som er et covernummer skrevet af Bob Dylan helt tilbage i starten af 1960’erne og udgivet i 1964 på albummet af samme navn. I 1965 havnede det på 9. pladsen på Storbritanniens hitliste.

På covernummeret, der er blevet tilgængeligt på Neil Youngs egen hjemmeside Neil Young Archives, får det gamle nummer med en overbevisende fortolkning nyt liv.

Den erfarne singer-songwriter har i mange år været kendt for sit venskab og samarbejde med Bob Dylan, som han spillede sin første duet med i 1975 og siden har optrådt sammen med ved flere lejligheder. Dette covernummer kommer da også efter, at Neil Young og Bob Dylan for første gang i mange år optrådte sammen til et stort show ved Hyde Park i London, 2019, som afslutning på deres Europa Tour.

Neil Young har foruden dette covernummer i juni dette år udgivet albummet Homegrown, som er en del af hans Archives-serie, der består af ældre optagelser. Dette album fik en positiv GAFFA-anmeldelse, som kan læses under linket til Bob Dylan-fortolkningen.

Lyt til "The Times They Are a-Changin'"

LÆS OGSÅ: Mere end en parantes – også 45 år efter


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA