Nyhed

VIDEOPREMIERE: Gå "Caminoen" i København med Uffe Lorenzen

GAFFA.dk - Alt om musik

I musikvideoen til Uffe Lorenzens nye single ”Caminoen” bliver vi taget med rundt på adskillige værtshuse i København i en tryg og berusende atmosfære. Se videoen nedenfor.

Vi starter på Holmbladsgade i Amager en tidlig morgen og ender en sen nattetime på værtshuset Café Malmø i Havnegade i indre København. Det sker sammen med sanger, sangskriver og tidligere bartender Uffe Lorenzen i hans nyeste single og video ”Caminoen”, alt imens vi møder alverdens glade og festlige sjæle. På trods af menneskevrimlen fornemmes der dog også en vis længsel og rodløshed, især gennem sætningen i omkvædet: ”og jeg tænkte kun på dig”. Den flotte musikvideo er lavet af Palle Demant, som også står bag Uffe Lorenzen-dokumentarfilmen Born to Lose fra 2015 og kan opleves nedenfor.

Singlen er den næste udgivelse efter førstesinglen ”Lad det gå”, der udkom tilbage i april måned. De er begge en del af Lorenzens kommende album Magisk Realisme, der er ude den 11. september 2020.


Musikeren, som er særlig kendt som frontfigur i Baby Woodrose og Spids Nøgenhat, har de sidste fire år udgivet musik i sit eget navn på dansk, og det kommende album bliver det tredje i rækken efter udgivelserne Galmandsværk (2017) og Triprapport (2019).

Ifølge pressemeddelelsen kommer det nyeste album til at omfavne rock-genren i en psykedelisk atmosfære som i Spids Nøgenhat, ligesom der også er træk fra Baby Woodrose. På pladen kommer man ikke kun til at kunne høre den talentfulde sangskrivers særegne, nærværende stemme, eftersom han ligeledes selv har indspillet alle instrumenter med undtagelse af cello, trompet og en enkeltstående pedal-steel-guitar.

Eftersom albummet, ifølge pressemeddelelsen, er skrevet i en periode, hvor Uffe Lorenzen ikke havde noget sted at bo, og derfor formåede at bo syv steder i sommeren 2019, bliver rodløsheden fra den netop udgivne single et gennemgående tema for hele albummet.


Se videoen til "Caminoen" her

LÆS OGSÅ: Uffe Lorenzen-interview: "Musik er blevet dummere"

De nye sange kan desuden opleves live i hans Magisk Realisme Tour fra den 2. oktober i år.


LÆS OGSÅ: Uffe Lorenzen annoncerer single, album og tour

Magisk Realisme Tour 2020:

02.10 – Tapperiet, Køge
09.10 – Glostrup Kulturhus
10.10 – Templet, Lyngby
13.10 – Nygadehuset, Aabenraa
14.10 – Turbinen, Randers
15.10 – Sønderborghus
17.10 – Dexter, Odense
22.10 – Gimle, Roskilde
24.10 – Radar, Aarhus
13.11 – Bremen, København


 

ANNONCE