x

MUSIKVIDEO: Lydmor slår sig løs på tomt spillested

MUSIKVIDEO: Lydmor slår sig løs på tomt spillested

Den danske sangerinde, sangskriver og producer Lydmor har netop udgivet sin nye single ”If You Want Capacity”, hvor hun i den tilhørende video lader følelserne flyde og opfordrer lytterne til at gøre det samme. Se videoen nedenfor.

Med orange neonmaling som udsmykning bevæger den danske kunstner Lydmor sig på en gang elegant og ukontrolleret rundt på scenen ved Train i sin nye musikvideo til den netop udgivne single ”If You Want Capacity”.

På det flotte upbeat electropop-nummer er Lydmor, med det borgerlige navn Jenny Rosander, på én gang løssluppen og ensom. Publikum er nemlig ikke til stede, og hun har derfor ikke nogen at interagere med. Det hæmmer dog ikke sangerindens performance, der er så energisk, som man kender hende fra live-optrædener. Og det med at slå sig løs og give slip på sig selv er netop en af sangerindens pointer:

”Det handler om at udvide sin menneskelige kapacitet til at åbne sig selv op og give slip på behovet for at undertrykke de følelser, der flyder rundt i kroppen,” siger Lydmor i en pressemeddelelse. Samtidig skal sangen også ses som et opråb:

"Den første linje er ‘you want attention, not advice’. Altså, når nogen kommer og vil snakke om feminisme eller hvordan det er at være kvinde i musikbranchen eller whatever – og det, de i virkeligheden gerne vil have, det er bare opmærksomhed… Og næste sætning er ‘a minute longer in this room and I’ll die’, fordi jeg synes, det er så irriterende,” fortæller den erfarne sangerinde, som er kendt for at gå forrest i kampen om at kæmpe for kvinders autoritet.  

LÆS OGSÅ: LYDMOR-KOMMENTAR: Så er det nok, Ekstra Bladet

Den nye single er den første udgivelse siden hittet "Someone We Used to Love" udgivet i maj måned i år. Det er, ifølge pressemeddelelsen, et billede på Lydmors musikalske udvikling, men også på hendes nuværende drivkraft og mentale holdepunkt.

Det dansefremkaldende nummer er lavet sammen med Christian Vium fra Go Go Berlin, og videoen kan ses på Bandcamp.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA