x

Gustav Foss klar med ny ep

Gustav Foss klar med ny ep

Det er ikke hver dag, at GAFFA skriver om alle de mindre kendte kunstnere, der hele tiden lægger nye numre ud på MySpace, men vi gør en undtagelse med Gustav Foss, der nu har lagt sin nye ep, “Promo”, ud på MySpace, MyMusic og Soundvenue.

Den kun 17-årige esbjergenser Gustav Foss gjorde nemlig i foråret et godt indtryk på GAFFAs demoanmelder Hansen med sin dansable elektrorock. I marts skrev Hansen følgende i GAFFA i en firstjernet anmeldelse: “Gustav har en fed, flabet lyd, og specielt vokalen er lige i skabet”. GAFFA havde egentlig tænkt sig at indstille Gustav Foss til musikkonkurrencen Starfighters. Men Foss trak sin tilmelding, da han ved nærmere eftertanke hellere vil forsøge at komme frem uden konkurrencer.

Gustav Foss nævner selv inspirationskilder som Franz Ferdinand og Bloc Party, men forbindelsen til navne som danske grupper som Marvel Hill og eks-byfællerne The Floor Is Made Of Lava er også til at spotte i Foss’ musik og hans bevidst drengerøvsagtige tekster. Det er da også keyboardspilleren i Marvel Hill, Rasmus Lindgren, der har produceret den nye ep, ganske som han producerede Foss’ debut-ep fra januar.

På ep’en medvirker, ud over Gustav Foss på sang og guitar, trommeslageren fra I Am Bones (Jeppe Lindgren), bassisten fra Sterling og Kings of Dark Disco (Anders Bækgaard) og førnævnte keyboardspiller fra Marvel Hill (Rasmus Lindgren).

Gustav Foss kan i den kommende tid opleves live følgende steder:
Stengade 30, København 25. september klokken 21
Pakhuset, Århus 11. oktober klokken 21

Gustav Foss på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA