x

GAFFA september er på gaden

GAFFA september er på gaden

I dag er GAFFAs septembernummer på gaden. Nummeret markerer samtidig, at det er 25 år siden, at GAFFA for første gang så dagens lys. Det fejrer vi med det største GAFFA nogensinde – i alt 132 sider.

Blandt de 132 sider er et særligt 68 siders tillæg med interviews med 25 af de mest markante danske kunstnere fra GAFFAs første 25 år – fra Gnags over Lars H.U.G., Sort Sol og Dizzy Mizz Lizzy til The Raveonettes, der alle tager en tur ned ad mindernes boulevard og fortæller om dengang og nu. Læs for eksempel om dengang, TV-2 var ved at få bank i Thyborøn, fordi de ikke kunne spille ”den der med Gasolin’”. Og om dengang, D-A-D i Japan gav en koncert efter at være blevet tredjegradsforbrændt. Du kan også læse om, hvad der skete i musiklivet og i verden generelt i årene 1983-2008, og om, hvad de 25 interviewede musikere og bands tænker om det i dag.

Alt er dog ikke nostalgi, og vanen tro er GAFFA sprængfyldt med interviews med aktuelle kunstnere.

Mød eksempelvis Volbeat, der fortæller om at skulle følge op på deres helt store gennembrud. Læs om Carpark North, der måtte starte helt forfra, da de gik i gang med at arbejde på deres tredje album. Hør om det 16-årige elektro-talent Mike Sherdian, der må have sine forældre med, når han optræder på landets natklubber. Og se Beta Satan hylde sig selv, mens de sviner alle andre danske bands til.

Du kan også møde debutanterne Choir Of Young Believers, Sys Bjerre, Are We Brothers?, Bodebrixen og mange flere. Og læs om Oliver Bjerrehuus, der fortæller om sin yndlingsmusik. Og mor dig over Den Gale Pen, der er gået i clinch med den albumdebuterende skuespiller Claire Ross-Brown, kendt som sekretæren fra ”Klovn”.

Find GAFFA på en uddannelses- eller kulturinstitution, en café eller et bibliotek nær dig.

Du kan naturligvis også få GAFFA tilsendt med posten, sammen med gratis cd'er og en masse spændende tilbud, hvis du melder dig ind i Klub GAFFA. Læs mere via nedenstående link.

Klub GAFFAs hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA