x

Billy Ocean giver danske koncerter

Billy Ocean giver danske koncerter

Hitmageren bag sangene ”Carribean Queen” og ”Love Really Hurts Without You” besøger Danmark til foråret i Kulturcenter Limfjord, Posten og DR Koncerthuset.

Oprindeligt var det meningen, at man kunne opleve stjernen denne sommer på årets Langelandsfestival, men nu kommer chancen retur efter en festivalsforsømt sæson. Han kan nemlig opleves på Kulturcenter Limfjord, Skive 25. april, Posten i Odense 27. april og i DR Koncerthuset den 28. april næste år.

Billy Ocean, der i år kunne fejre sin 70-års fødselsdag, har solgt over 30 millioner plader, siden han udgav det selvbetitlede debutalbum i 1976. Med en blanding af reggae, pop og soul har han opnået international succes og har været nummer et på hitlisterne i lande som USA, England, Australien, Tyskland og Holland.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Den vildeste hitparade 

Desuden har den engelsk-trinidadiske sanger vundet en Grammy for bedste r&b-vokal på nummeret “Carribean Queen”, og han optrådte i 1985 til den amerikanske halvdel af Geldof og Midge Ures velgørenhedskoncert, Live Aid.

Ved sin seneste Best of Tour i 2019 besøgte Billy Ocean DR Koncerthuset, og nu kommer han tilbage i 2021. Efter adskillige års stilhed på scenekanten i 90'erne og 00'erne har Billy Ocean været tilbage på de store internationale musikscener de seneste år.

Sammen med den heftige turnéaktivitet har han udgivet flere album i nyere tid, og lige om hjørnet lander hans 11. studiealbum One World.

Billetsalget starter den 2. september kl. 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA