x

Læs GAFFAs jubilæumsinterviews online

Læs GAFFAs jubilæumsinterviews online

I dag er GAFFA september på gaden, og som vi tidligere har skrevet, indeholder det blandt andet et særligt 68 siders tillæg med interviews med 25 af de mest markante danske kunstnere fra GAFFAs første 25 år – fra Gnags over Lars H.U.G., Sort Sol og Dizzy Mizz Lizzy til The Raveonettes, der alle tager en tur ned ad mindernes boulevard og fortæller om dengang og nu til GAFFAs skribent Mikkel Elbech.

Her kan du for eksempel læse om dengang, TV-2 var ved at få bank i Thyborøn, fordi de ikke kunne spille ”den dér med Gasolin’”. Og om dengang, D-A-D i Japan gav en koncert efter at være blevet tredjegradsforbrændt. Du kan også læse om, hvad der skete i musiklivet og i verden generelt i årene 1983-2008, og om, hvad de 25 interviewede musikere og bands tænker om det i dag.

Skulle du af en eller anden grund ikke have det nye GAFFA i nærheden, kan du også læse de 25 interviews her på GAFFA.dk i løbet af september, hvor vi lægger et nyt interview op hver dag. Vi begynder med begyndelsen, altså Peter A.G. fra Gnags, der prydede det allerførste GAFFA fra september 1983.

Læs interviewet med Peter A.G.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA