x

Jack Osbourne laver dokumentar om Ozzy

Jack Osbourne laver dokumentar om Ozzy

Efter Jack Osbournes opfattelse har det populære reality show "The Osbournes", hvor Ozzy Osbourne fremstår som et skrøbeligt og senilt vrag, gjort stor skade på offentlighedens opfattelse af den tidligere Black Sabbath-forsanger.

Derfor har Osbourne junior indledt arbejdet på en seriøs dokumentarfilm om faderen, indtil nu under arbejdstitlen John, som er Ozzys fødenavn. Med interviews med de tidligere Sabbath-kolleger såvel som bandmedlemmer fra Osbournes solokarriere, familie og venner er målet at tegne et "sandfærdigt" billede af sangeren, fortæller Jack Osbourne til Rolling Stone.

"Det vanskelige er at få folk til at være ærlige og ikke bare hælde vand ud af ørerne, for det har ikke været det, vi har ønsket. Jeg prøver at tegne et realistisk billede af, hvem min far er", siger Osbourne om filmen, som er et alternativ til den selvbiografi, faderen ifølge den nybagte dokumentarist nægter at skrive. Osbourne fortsætter:

"Jeg synes "The Osbournes" i nogen grad plettede offentligheden opfattelse af min far som en senil, sjov, fumlende fyr. Ja, min far kan være den fyr, men det er ikke ham. Jeg synes, det næsten miskrediterede ham som kunstner. Min far er ikke nogen idiot - efter min mening er han intet mindre end et geni. Han har store mangler, og vi prøver at tegne et ærligt billede af det".

Indspilningerne af den dokumentariske genrejsning af Ozzy Osbourne begyndte i januar, men det står endnu ikke klart, hvornår filmen vil få premiere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA