x

Nyt fra Lynyrd Skynyrd undervejs

Nyt fra Lynyrd Skynyrd undervejs

Det er fortsat en gåde, hvordan et band kan eksistere, når frontfiguren og to andre af bandmedlemmerne nu døde i et tragisk flystyrt i 1977, og lungebetændelse tog endnu en guitarist i 1990, men det er ikke desto mindre tilfældet med sysstatsrockbandet Lynyrd Skynyrd, som slog sit navn fast i 70'erne med sange som "Free bird" og ikke mindst "Sweet Home Alabama", som var en reaktion mod Neil Youngs sydstatskritiske sange "Alabama" og "Southern Man".

Og nu er den sejlivede gruppe undervejs med et nyt album, godt hjulpet fra overraskende hold af den tidligere Marilyn Manson- og nuværende Rob Zombie-guitarist John 5, skriver Reuters.

Ifølge bandmedlem Rickey Medlocke var der en del skepsis omkring samarbejdet med John 5, som dog viste sig at være uhyre vellykket. Til Billboard fortæller Medlocke således:

"Jeg var overrasket over, at denne her fyr kunne sætte sig og spille Glen Campbell og Roy Clark bedre end dem selv , og det blæste mig omkuld. Og så elsker han sydstatsrock, blues og country. Det blæste os virkelig omkuld".

Gruppen har angiveligt arbejdet med John 5 et års tid, og planen er at gå i studiet og færdiggøre albummet til efteråret med henblik på udgivelse i begyndelsen af næste år.

Bandet, der blev optaget i The Rock 'n Roll Hall of Fame i 2006, er p.t. på turné sammen med blandt andre Kid Rock under overskriften "Rock & Rebel".

Officiel hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA