x

Ang Lee laver Woodstock-komedie

Ang Lee laver Woodstock-komedie

Med en dramatisk periode præget af socialt opbrud og krig som baggrund er Ang Lee med sin kommende film "Taking Woodstock" angiveligt i færd med at lave en "lettere" film end mere alvorlige produktioner som "The Ice Storm" og "Brokeback Mountain", hvad der da også antydes af, at hovedrollerne indtages af to komikere, Demetri Martin og Eugene Levy.

Filmen ses i Elliot Tibers (Martin), som udlånte sin families hotel til organisatorisk base for festivalens ledelse, optik, mens Levy spiller Max Yasgur, som stillede sine marker til rådighed for afholdelsen af den legendariske festival i august 1969.

"Det drejer sig om leg og sjov og har en meget forhåbningsfuld ånd", siger producer James Schamus til Rolling Stone.

Han vil ikke afsløre detaljer om handlingen, men forsikrer til gengæld, at det har været vigtigt for han og Lee, at soundtracket ikke skulle bestå af de mest oplagte nedslag i periodens musik.

Trods filmens lette tone er det dog heller ikke tilfældigt, at man har valgt netop denne turbulente periode i moderne amerikansk historie som ramme. Tværtimod ser Schamus væsentlige paralleller til idag i form af "en katastrofal imperialistisk krig, en korrupt regering og folk, der kæmper for at udtrykke sig".

Projektet befinder sig stadig på et tidligt stadie, og ingen premieredato er fastsat.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA