x

Michael Stipe langer igen ud efter Bush

Michael Stipe langer igen ud efter Bush

R.E.M.-frontmand Michael Stipe, som sammen med resten af bandet besøger Parken i København den 6. september, hører til den gruppe musikere, som har valgt utvetydigt at ytre deres støtte til den demokratiske kandidat Barack Obama op til det kommende præsidentvalg.

Og nu langer sangeren endnu engang ud efter den siddende præsident, som han mener har vanæret den dræbte borgerettighedsforkæmper Martin Luther Kings grav ved at besøge den. King blev offer for en snigskytte i 1968.

I et interview med BBC fortæller Stipe således, at sangen "Man Size Wreath" fra gruppens seneste album "Accelerate" handler om besøget, som fandt sted under USAs invasion af Irak.

"Jeg kan bare ikke udholde fyren eller hans administration, og den (sangen red.) handlede om, at han besøgte Martin Luther Kings gravsted og efter min opfattelse vanhelligede mindet om denne store mand og hans arbejde ved at komme der under Irak-krigen. Jeg fandt det så patetisk, og så skrev jeg en sang om det", siger sangeren til BBC.Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA