x

Ane Brun udgiver to album og giver dansk koncert

Ane Brun udgiver to album og giver dansk koncert

Den norske sangerinde og sangskriver Ane Brun udgiver to nye album efter fem års albumpause og annoncerer nye danske koncertdatoer i 2021.

Ane Brun skulle have været på turné i år, men har som adskillige andre artister været nødt til at rykke det hele grundet COVID-19-pandemien. Derfor kan hun nu opleves på Vega i København, den 22. april 2021, med hele to nye album i hænderne. Og ifølge vores tidligere anmeldelser af den dygtige sangerinde er det værd at notere i sin kalender. Hendes optræden i 2016 på samme spillested høstede nemlig seks ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, som desuden udtalte store ord om den naturomfavnende artist:

”Sammenligningerne med artsfæller som Lisa Nilsson og Sissel Kyrkjebø er fortjente, men hun overgår dem med sin på én gang stærke og skrøbelige, lyse vokal”

LÆS OGSÅ: Stemmen, der kan spille på alle hjertestrenge

Efter en stille periode fra Ane Brun i fem år har 2019 desuden været året, hvor hun efter sin fars død i 2016 igen kunne sætte sig ned og lade kreativiteten flyde. Og det kommer der altså to nye album ud af, som vi kan glæde os over inden koncerten næste år: After the Great Storm og How Beauty Holds the Hands of Sorrow, som indeholder i alt 18 nye sange og udkommer henholdsvis den 30. oktober og den 27. november 2020.

Om de to album forklarer den norske sangerinde i en pressemeddelelse, at de beskæftiger sig med de helt store spørgsmål i livet; spørgsmål som hele COVID-19 pandemien blot har gjort endnu mere aktuelle. De handler om:

”Frustration over verdens tilstand, hvordan vi sørger over en, vi elsker, eksistentialisme, kærlighed, forhold, ensomhed, indre kampe, søvnløse nætter… Egentlig bare om at være menneske”.

LÆS OGSÅ: Træeerne vokser ind i himlen 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA