x

The Cures Robert Smith: Jeg har brugt året på at afslutte to nye album

The Cures Robert Smith: Jeg har brugt året på at afslutte to nye album

Både et Cure-album og et soloalbum er på vej

Som vi skrev i går, medvirker The Cures forsanger Robert Smith på den nye Gorillaz-single, "Strange Timez", som du kan høre nedenfor. I den forbindelse har han givet et interview til radiostationen BBC 6 Music, og her fortæller han, at han har brugt det corona-ramte år på at afslutte hele to album – et med The Cure og et soloalbum.

"Jeg er virkelig ked af det på vegne af alle de folk, der havde planer i år, det har været en katastrofe. Fra mit eget perspektiv er det fedt, at vi fik lavet så meget sidste år. Dette år har været – ikke bare et år – det har været komplet underligt," siger han til BBC 6 Music, citeret af NME og fortsætter:

"Hele vores idé for i år var at blive færdig med det album, vi begyndte på sidste år, at jeg afsluttede mit soloalbum og også, at vi blev færdige med at digitalisere årtiers materiale for at kunne lave denne film med Tim Pope om bandets historie. Så det har faktisk hjulpet mig, fordi der ikke har været andre distraktioner, så jeg har faktisk fået gjort det meste af det, jeg planlagde."

Robert Smith fortæller også, at da Damon Albarn sendte ham den nye Gorillaz-sang, sad Smith og arbejdede på afslutningsnummeret på det kommende Cure-album, en sang som Smith beskriver som "10 minutters intens doom and gloom", altså et dystert nummer.

Det kommende Cure-album, som endnu ikke har fået en udgivelsesdato, bliver bandets første siden 4:13 Dream fra 2008. Det omtalte soloalbum bliver Robert Smiths første, og det har han talt om siden helt tilbage i 2001, hvor han afslørede sine planer over for MTV. Han har også talt om det kommende Cure-album siden 2018, og sidste år fortalte han, at bandet arbejdede på hele tre album. Hvad der er blevet af de to andre Cure-album, forlyder der dog ikke noget om.

LÆS OGSÅ: The Cure arbejder på hele tre nye album

Hør den nye single med Gorillaz featuring Robert Smith:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA