x

Ung popduo hylder Thomas Helmig med nyfortolkning af klassiker

Ung popduo hylder Thomas Helmig med nyfortolkning af klassiker

Den danske duo Underlandet, med en feature fra Isaac, har udgivet en moderne fortolkning af Thomas Helmigs kæmpehit ”Det Er Mig Der Står Herude Og Banker På”. Singlen hedder ”Luk Mig Ind”.

Duoen er et meget nyt skud på den danske musik-stamme, og de har ikke kun fået mod på, men også lov til at lave en nyfortolkning af en af dansktoppens største spillere, Thomas Helmig – og endda af hans måske største hit. Hvor versene i sangen er Underlandets egne, er omkvædets tekst taget med over i ”Luk Mig Ind” helt én til én.

Melodien er kun en smule ændret, men lydbilledet som helhed har fået en meget anderledes karakter end originalen fra 1988. Gruppen beskriver selv fortolkningen som en hyldest til Helmig. Du kan lytte til ”Luk Mig Ind” nedenfor.

David og Jannick forklarer: "Vi sad i studiet en aften efter en vellykket pre-lytte-session på vores debut-ep og kom til at tale om gamle pop-klassikere. Isaac sad og nynnede med på Helmig-hittet, og før vi fik set os om, var sangen skrevet og indspillet. Vores label gik straks i gang med at cleare rettigheder, og pludselig var det en realitet – selveste Thomas Helmig havde givet os lov til at udgive en nyfortolkning af et af hans største hits."

LÆS OGSÅ: Thomas Helmig klar med dato for udskudt stadionkoncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA