Nyhed

Esbjerg danner ramme om ”Kvindernes Aften”

GAFFA.dk – alt om musik

På Tobakken i Esbjerg bliver en tredobbelt koncert med Kajsa Vala (billedet), Mathilde Falch og Rikke Thomsen afviklet i morgen, lørdag den 12. september.

Arrangementet hylder de kvindelige aktører i musikbranchen, der ofte kritiseres for en kønsmæssig skævvridning, og kaldes derfor ”Kvindernes Aften”. Den skulle have fundet sted i marts, men nu er både dato og venue altså rettet til 12. september kl. 20:00 på Tobakken i Esbjerg. Billetter kan købes gennem dette link.

Arrangørerne skriver om begivenheden: ”Vi sætter fokus på de dygtige kvindelige solister i dansk showbizz. Udgangspunktet er den forskellige baggrund og den forskellige livserfaring, men den levende musik fortæller en historie, der henvender sig til alle.”


”Det bliver en aften med personlige danske sange og fortællinger – fascinerende musik krydret med anekdoter fra livets og musikkens landevej – med fokus på kvinden i dansk musik, og på at uanset hvor vi kommer fra – så kan musikken samles i et fælles formål. At fortælle os en historie, som vi alle kan genkende og føle os i berøring med.”

LÆS OGSÅ: TEMA-ARTIKEL: Kønsubalancen i musik er strukturel sexisme

ANNONCE