x

Dansk koncert med den elektroniske singer-songwriter Gracie Abrams

Dansk koncert med den elektroniske singer-songwriter Gracie Abrams

Sangerinden og sangskriveren Gracie Abrams, der laver elektronisk ”bedroom-pop”, gæster Hotel Cecil i København den 3. maj 2021.

I udgangen af 2019 havde den dengang kun 20-årige Gracie Abrams kun udgivet singlen ”Mean It”, men blev derefter hurtigt opdaget af større amerikanske medier som Complex, der udpegede hende blandt 21 nye musikere, som man skulle holde særligt øje med i 2020.

Gracie har blandt andet brugt de seneste år på at vise brudstykker af sit talent på Instagram, og efter en række onlinekoncerter, senest som gæst i Jimmy Fallons The Tonight Show med nummeret ”I miss you, I'm sorry”, er hun nu klar til live-scenen.

I juli udkom ep'en minor, hvor producerne Joel Little (Taylor Swift, Lorde) og Blake Slatkin (Rod Wave, m.fl.) har skruet på knapperne. Gracie Abrams er pt. i gang med at indspille materiale, der på et tidspunkt skal blive til amerikanerens debutplade.

LÆS OGSÅ: Alicia Keys sætter dato på nyt album – det er lige på trapperne

Gracie Abrams er i øvrigt datter af filminstruktøren J.J. Abrams (Mission: Impossible III, Star Wars: The Force Awakens med flere).

Billetsalget begynder 18. september klokken 10 via Hotel Cecils hjemmeside.

Se Gracie Abrams hos Jimmy Fallon – dog optræder hun hjemmefra:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA