x

Damon Albarn er åben for endnu en Blur-reunion

Damon Albarn er åben for endnu en Blur-reunion

"Jeg kan ikke vente med at synge 'Parklife' igen”

En reunion med selveste Blur. Hvor fedt er det lige? Og nu vidner det nu om, at ihvert fald sanger Damon Albarn er tændt på den idé. 

Han har nemlig netop annonceret, at han er klar til at spille flere shows med Blur i fremtiden.


Sidste gang britpop-ikonerne var samlet, var da de tog på tour i forbindelse med deres 2015-album The Magic Whip – med deres sidste show i Abu Dhabi til byens Grand Prix i november 2015. 

Touren blev efterfulgt af en kort genforening sidste år på Damon Albarns Africa Express-show i Øst London, hvor de blandt andet spillede “Clover Over Dover” for første gang sammen med Blur-klassikerne “Song 2” og “Tender”.

LÆS OGSÅ: Gorillaz klar med nyt projekt 

Selvom der ikke er fastlagt nogle fremtidige koncerter endnu, fortalte Albarn til MusicWeek, at han er klar til at blive genforenet med sine bandkammerater igen.

Da han blev spurgt, om Blur har spillet deres sidste show, svarede han:

“Det håber jeg virkelig ikke. Jeg elsker at lave Blur-koncerter, de er fantastiske, men det er ikke noget, jeg gør, fordi jeg behøver. Jeg gør det kun, fordi det er en glæde at gøre det. Det er fuldstændigt vidunderligt. Jeg kan ikke vente med at synge 'Parklife' igen”.


Updaten kommer efter, at bandet markerede deres 25-års jubilæum for Parklife i 2019 ved at udgive en række vintage merchandise og en tidligere uudgivet Live At the BBC-session.

Blur optrådte senest i Danmark i 2012, hvor de optrådte på Smukfest.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Vellykket hitparade fra tændte britpop-jubilarer

Albarn er i øjeblikket travlt optaget af projektet “Song Machine”, som han sammen med Gorillaz kunne annoncere ved indgangen til 2020. En online-serie i form af et sangmaskineri, hvor tegneseriebandet måned for måned optræder i selskab med en række udvalgte gæster såsom Elton John, St. Vincent, Beck og The Cures Robert Smith. Sangene bliver samlet på et album, der udkommer 23. oktober.

LÆS OGSÅ: Smukfest klar med de første navne


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA