x

Kenneth Bager laver teaterstykke med Tom Kristensen

Kenneth Bager laver teaterstykke med Tom Kristensen

Billedet: Tom Kristensen og Aura

Kenneth Bager er absolut mest kendt som dj, men han har åbenbart også en smag for teater. Således leverede han et spektakulært show på Arena-scenen på Roskilde Festival 2007 med blandt andre sangerinden Julee Cruise, og nu er han på spil igen – denne gang som regulær teaterinstruktør.

Kenneth Bager har nemlig instrueret stykket “Bang Bang”, som han selv beskriver som en “Space Cabaret”, der får premiere på Bellevue Teatret i København 2. oktober. Og blandt de medvirkende finder man flere navne, der må siges at være nye i teaterverdenen. Heriblandt de ottedobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen, der er barndomsven af Kenneth Bager.

Tom Kristensen fortæller:
“Kenneth var genbo til den tankstation, jeg er vokset op på. Siden er vi
rendt ind i hinanden i lufthavne, så jeg har fulgt med i hans liv,” siger
Kristensen, som i forestillingen hedder Tom K og er mentor for John Travolta.

Kenneth Bager forklarer videre:
”Idéen fik jeg for fem år siden. Jeg ville blande en masse figurer og vende det på vrangen. Og det var ikke svært at finde medvirkende. Ulf Pilgaard var straks interesseret. Han grinte højt og syntes, det lød vanvittigt.”

Kenneth Bager fortsætter:
”Alle i stykket er rigtige mennesker. Det er derfor, at John Travolta, som
spilles af Thomas Bang, har en mentor og tager på speed-dating.”

Kenneth Bager understreger, at der er en overordnet historie og handling i “Bang Bang”. Hvad den helst præcist går ud på, må vi dog vente til premieren med at få opklaret.

Ud over Tom Kristensen og Ulf Pilgaard medvirker også sangerinden Aura, modellen Lykke May, sangerinden og skuespilleren Louise Fribo, Kenneth Bager selv samt rapperen Al Agami. Sidstnævnte i rollen som skuespilleren Samuel L. Jackson.

Kenneth Bagers sidste pladeudspil var det ganske roste ”Fragments From A Space Cadet” fra 2006. Et album, der gav ham pæne hits med både ”Fragment 1” og ”Fragment 2”.

Bellevue Teatrets hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA