x

Sam Smith klar med dato og titel på album – hør ny single

Sam Smith klar med dato og titel på album – hør ny single

Love Goes er på gaden 30. oktober

Sam Smith udgiver sit tredje album, Love Goes den 30. oktober. Singleforløberen "Diamonds" er netop udsendt, hør den nedenfor.

Albummet bliver opfølgeren til det snart tre år gamle The Thrill of it All, der blandt andet indeholdt det store hit "Too Good at Goodbyes". Siden sit seneste album har Smith udgivet adskillige singler, hvoraf de fleste vil være at finde på deluxe-udgaven af Love Goes.

Om albummet siger Sam Smith i en pressemeddelelse:

”De sidste to år har været den mest eksperimenterende periode af mit liv ikke kun personligt, men også musikalsk. Hver gang jeg gik i studiet, lovede jeg mig selv at sigte efter stjernerne, og at jeg ikke skulle begrænse mig selv. Resultatet af dét har været så magisk, så terapeutisk og sjovt. Min kærlighed til musik er så bred, og alle mine musikalske guilty pleasures blev til pleasures. Ingen skyldfølelse, ingen skam – bare kærligheden til at synge, skabe og danse."

"Jeg er så taknemmelig for alle de mennesker, der omfavnede min kreativitet og min retning og lod mig være lige præcis den, jeg havde lyst til at være i studiet den dag. Lyt til de her sange med et åbent hjerte og betragt hver og én af sangene som forskellige blomster fra haven. Hav det sjovt med dem. Jeg prøvede ikke at tage mig selv alt for seriøst, da jeg skrev enkelte af disse sange. Jeg håber, de får dig til at smile, for det fik – og får de stadig mig til.”

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Sam Smith som non-binær flertalsperson – krænkelsesparathed eller almindelig høflighed?

Den i dag 28-årige Sam Smith gjorde sig første gang bredt bemærket i oktober 2012, da sangeren lagde vokaler til Diclosures hit "Latch" og hittede igen i 2013 på Naughty Boys ”La La La”. I 2014 udgav Smith sit første soloalbum In the Lonely Hour, der blandt andet indeholdt megahits som "Money on My Mind" og "Stay With Me". I dag er Smith den 36. mest spillede artist på Spotify globalt og har vundet adskillige priser for sin musik – blandt andet fire Grammyer, en Golden Globe og en Oscar, de to sidstnævnte for sit James Bond-tema "Writing's on the Wall" fra 2015-filmen Spectre.

LÆS OGSÅ: Sam Smith ændrer titel på nyt album og udskyder det – begge dele grundet coronakrisen

Tracklisten til det kommende album er som følger:

 1. Young
 2. Diamonds
 3. Another One
 4. My Oasis (feat. Burna Boy)
 5. So Serious
 6. Dance (‘Til You Love Someone Else)
 7. For The Lover That I Lost
 8. Breaking Hearts
 9. Forgive Myself
 10. Love Goes (feat. Labrinth)
 11. Kids Again

BONUS TRACKS

 1. Dancing With A Stranger (Sam Smith & Normani)
 2. How Do You Sleep?
 3. To Die For
 4. I’m Ready (Sam Smith & Demi Lovato)
 5. Fire On Fire
 6. Promises (Calvin Harris & Sam Smith)

Hør "Diamonds":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA