x

Vasketøj bliver til koncertbilletter

Vasketøj bliver til koncertbilletter

Fantasien sætter ingen grænser, når det drejer sig om at promovere musik, og et af de mere opfindsomme indslag kommer fra tango- og dub/reggae-gruppen Von Daler & Low Pressure, der netop har udsendt deres debutalbum ”Sonatas en Dub” med deltagelse af blandt andre afdøde Natasja.

Von Daler & Low Pressure har nemlig fundet på at dekorere København med vasketøj, der kan indløses til billetter til gruppens koncert på Rust lørdag den 30. august. Koncerten begynder ved midnat natten til søndag. Man kan komme gratis ind til koncerten, hvis man er så heldig at få fat i noget af VDLP’s ”vasketøj”, der blandt andet hænger på tørresnore på Sankt Hans Torv i København (i dag og i morgen lørdag aften fra kl. 21). Ét stykke vasketøj med VDLP-print giver adgang for to personer til koncerten.

Von Daler & Low Pressure er et musikalsk møde mellem tango-guitaristen Asger von Daler og dub/soul-produceren og sanger Emo. På albummet ”Sonatas en Dub” blander de to de melankolske og melodiske instrumenter fra den argentinske tango med Jamaicas reggae og dub. Musikken er indspillet live i studiet og produceret elektronisk i Buenos Aires og København. Blandt gæsterne på albummet er afdøde Natasja, der medvirker på førstesinglen ”Real Love” samt Billie Koppel, kendt fra Catbird, der udgiver deres længe ventede andet album 6. oktober.

GAFFAs anmelder Thomas Borre var moderat positiv over for ”Sonatas en Dub”. I sin trestjernede anmeldelse roser han blandt andet vokalerne både fra Emo, Natajsa og Billie Koppel, men skriver ellers, at pladen ”i al sin vellykkethed (er) en smule kedelig.” Men du kan jo selv tjekke dem ud på Rust, og hvis du får fat i vasketøjet, er det ganske gratis. Ellers kan man også betale sig fra indgangen med kroner 60,-.

Von Daler & Low Pressure på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA