x

Noel Gallagher: ”Kvinder er blevet seksualiserede på grund af Amerika”

Noel Gallagher: ”Kvinder er blevet seksualiserede på grund af Amerika”

”Den britiske kultur ville aldrig seksualisere en kvinde”

I et nyligt interview hævder det tidligere Oasis-medlem Noel Gallagher, at det er den amerikanske kulturs skyld, at kvindelige kunstnere bliver seksualiserede.

Hans påstand kommer efter Miley Cyrus' deltagelse i MTV Video Music Awards, hvor hun optrådte med "Midnight City" siddende på en stor discokugle – se nedenfor.

"Den forbandede kvinde Miley Cyrus’ optræden var noget værre lort, og selv min ni-årige sagde ’hvorfor filmer kameraet kun hendes ben?’”, siger Gallagher i et interview med Daily Star, citeret af NME, og fortsætter:

”Kvinder er blevet seksualiserede på grund af Amerika. Den britiske kultur ville aldrig seksualisere en kvinde. Alt dette er kommet fra Amerika – den dumme, kålhøgne, umodne fucking kultur."

Det skal tilføjes, at Miley Cyrus selv efterfølgende har reageret på MTVs præsentation af popstjernens show: "Den såkaldte skønhedslampe har altid været brugt på kvinder, og jeg bad dem om at slukke for det fucking lys. De har aldrig fortalt Travis Scott eller Adam Levine, at man ikke kan slukke for det lys,” siger hun ifølge NME.

LÆS OGSÅ: Miley Cyrus beskylder MTV VMAs for sexisme

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA