x

Turboweekend turnerer i USA

Turboweekend turnerer i USA

Selvom danske Turboweekend ikke har udsendt deres debutplade "Night Shift" i USA (endnu), så er det alligevel lykkedes dem at skaffe nok jobs i det amerikanske til at kunne være på landevejen derovre i omkring en måned.

Lørdag den 30. august spillede bandet deres anden koncert i Californien på spillestedet Red Devil i San Francisco, og et par dage forinden debuterede de på Tangier Lounge i Los Angeles.

De to koncerter var starten på en månedlang turné på den amerikanske vestkyst, som bandet har sammensat med hjælp fra forskellige lokale arrangører, og som tager dem forbi blandt andet Knitting Factory i Los Angeles, Tube i Portland, og Beauty Bar Las Vegas.

Som nogle af de første er Turboweekend desuden i kontakt med det danske handelskammers nye musikafdeling i L.A., under ledelse af Morten Bay og Benjamin Henriksen, som eksempelvis har hjulpet bandet med at skaffe forstærkere, og med at forklare de vigtigste forskelle mellem dansk og amerikansk etikette og lovgivning.

I en pressemeddelelse fortæller de tre musikere, hvorfor de har valgt at turnere på den amerikanske vestkyst:

"Idéen til turen opstod spontant tilbage i slutningen af maj, hvor vi snakkede med en dj fra Seattle, som havde lavet et remix af en af vores sange. Det viste sig, at han arbejdede for en radiostation, og han var meget opsat på at få os over at spille, uden at hvad vi sprang ud i, sagde vi, at det ville vi naturligvis gerne, og så gik vi ellers bare i gang med at planlægge. Efter tre søvnløse måneders forberedelse og ansøgning lykkedes det os at få det udleveret arbejdsvisum, akkurat dagen inden vi skulle flyve til Los Angeles. Sved på panden to the max!!"

Bandet rapporterer løbende fra turnéen på deres MySpace-side, hvor man kan se, at næste job på turnéen er på The Tube i Portland.

Turboweekend på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA