x

3 bliver pladeselskab

3 bliver pladeselskab

De danske teleselskaber gør en masse for at koble telefoni, internet og mobiltelefoner med musik, og nu er det første selskab klar til direkte at springe ud som pladeselskab.

Det drejer sig om firmaet 3, der fremover vil udgive musik under navnet 3Some Music. I en pressemeddelelse fremgår det, at udgivelserne fra selskabet vil blive udbudt gennem alle de traditionelle digitale musikkanaler, og at de som udgangspunkt primært vil fokusere på singler, "fordi stadig flere foretrækker digitale downloads af enkelte numre i stedet for at købe et helt album".

Den første udgivelse på det nye selskab er et samarbejde mellem Funkstar De Luxe og Kristine Blond, der hedder "So Invincible", som allerede nu kan downloades via telefonen.

Om samarbejdet med det nye selskab siger Funkstar De Luxe:

"Jeg har valgt at samarbejde med 3Some Music, fordi det er et nyt og anderledes koncept. Det vil jeg gerne være en del af. Jeg laver musik for, at folk skal lytte til den, og jeg tror, at 3Some Music både har godt fat i mit nuværende publikum og kan få mig endnu bredere ud. Og så er det i øvrigt topprofessionelle folk at arbejde med".

Søren Østergaard, der er ansvarlig for Content & Communication i 3 Danmark, fortæller, at 3Some Music fremover både vil udgive musik med kendte navne samt nye talenter for på den måde at "medvirke til at udvikle den danske musikindustri og styrke innovationen i dansk musik".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA