x

Marie Key annoncerer københavnsk koncert

Marie Key annoncerer københavnsk koncert

Soloshow i Vega 20. november

Med et nyt album på vej, stadig uvist hvornår, annoncerer Marie Key nu en solokoncert i Vega 20. november.

Albummet hun for tiden arbejder på, sammen med produceren Andreas sommer, har kastet tre sange af sig. “Tænker på os to”, som udkom tilbage i 2019, “Lille Insta” der udkom tilbage i februar og senest denne måneds "True Love".

Efteråret byder desuden også på mere Marie Key, der netop er draget på soloturné og “barberer sangene helt ned”. Et format, hvor sangene har sensibilitet og nærvær på menuen. I en pressemeddelelse fortæller Marie Key om soloformatet: 

“Det startede egentlig som et eksperiment med det her soloformat. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det – det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem, og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på, og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Billetprisen ligger på 350 kroner + gebyr, og billetter kan købes fra tirsdag den 29. september klokken 10 via vega.dk og Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Marie Key i offensiv opstilling – næsten uden forsvar

Varm op med "True Love":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA