x

Nikolaj Steen bliver instruktør

Nikolaj Steen bliver instruktør

Nikolaj Steen blev oprindelig kendt som musiker og sangskriver først i bandet Nickname og senere som solist. I samme periode hittede han sammen med Anne Linnet med sangen "Kærligheden Farer", der kom ud inden Nickname fik deres første hit med "Det Går Ufattelig Godt".

Siden er kommet plader under eget navn samt bandnavnet Spacehead, og som producer har han blandt andet haft stor succes i samarbejde med Lex & Klatten og Det Brune Punktum.

Sideløbende har Nikolaj Steen gjort sig som skuespiller i blandt andet filmen "En Kort En Lang" samt tv-serier som "Taxa" og "Edderkoppen".

Det seneste projekt har været jobbet som radiovært på Radio City, hvor han de sidste seks måneder sammen med medværten Allan Kjærgaard har stået bag programmet "Det om eftermiddagen".

Men nu bliver radiostudiet skiftet ud med et filmstudie, når Steen debuterer som både filminstruktør og manuskriptforfatter. Den alsidige kunstner har nemlig forfattet filmen "Vagn", som han skal i gang med at indspille nu.

Han forlader dog ikke Radio City fuldstændig, men har lovet, at han fremover hver fredag vil rapportere fra settet og sammensætte sit eget soundtrack til ugens optagelser til lytterne.

"Vagn" har premiere i de danske biografer 3. juli 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA