x

Patrick Wolf forbereder to plader

Patrick Wolf forbereder to plader

Den 25-årige Patrick Wolf har allerede tre plader på bagen og afslører nu på sin MySpace-side, at han er godt i gang med at indspille et dobbeltalbum.

I et noget rodet blogindlæg kommer Wolf ind på både homofobi og familiedrama, og undervejs får han også lige afsløret, at han er i gang med en opfølger til "The Magic Position" fra 2007.

Stilmæssigt ser det ud til, at den unge englænder har tænkt sig at gå nye veje, da de to nøgleord han sætter på den kommende udgivelse er henholdsvis "Smashing Pumpkins" og "Kate Bush".

Han undskylder for, at pladen er så længe undervejs med, at han er i gang med at lave et dobbeltalbum, hvor det ene skulle fokusere på knuste hjerter og dyb fortvivlelse, og det andet handler om dyb, mørk glæde og være dedikeret til "min nye kærlighed, min gamle og evige kærlighed, William Erobreren".

Det fremgår ikke, hvor længe vi skal vente på det kommende album fra Wolf, men indlægget ser i det mindste ud til at kvæle historierne fra sidste år om, at han havde tænkt sig at gå på pension.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA