x

AC/DC deler lydbid fra nyt album – første musik siden 2014

AC/DC deler lydbid fra nyt album – første musik siden 2014

Som opfølger på gårsdagens nyhed om, at bandet er genforenet, følger nu en teaser på bandets officielle medier.

Og selvom det kun er en 30-sekunders lydbid, synes den at give gruppens fans masser at se frem til. Teaseren, som du kan se nederst i denne artikel, har givet anledning til masser af spændte og spekulerende kommentarer fra fans.

Det er for eksempel ikke offentliggjort, hvad navnet på dét stykke musik, vi nu kan høre, er – ligesom at albummets titel endnu er ukendt. Mange gætter dog, ud fra tekstbidden, på, at nummerets titel er ”Shot in the Dark”, og at albummets titel bliver Power Up – man kan i hvert fald skrive sig op til et nyhedsbrev med titlen ”Power Up” på denne officielle side.

LÆS OGSÅ: AC/DC er tilbage – tidligere medlemmer genforenet

Louder skriver, at albummet rygtes til at udkomme i november, og fans gætter på, at sangen, som vi nu kan høre et halvt minut fra, snart udgives som single. Men intet er altså sikkert om denne plade, der – igen, angiveligt – allerede er færdigindspillet, og som altså kører altså en ganske hemmelighedsfuld markedsstrategi.

Men én ting er sikkert: Teaseren er den første musik, bandet har udgivet siden det seneste album Rock Or Bust, der udkom helt tilbage i 2014 og var begyndelsen på en svær tid for gruppen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA