Nyhed

The Minds of 99 åbner salg til megashow i 2021 og udgiver single – hør den her

GAFFA.dk – alt om musik

Et af Danmarks største orkestre åbner i dag for billetsalget til deres hidtil største koncert og udgiver samtidig single, som skulle have været spillet live for første gang for en måned siden.

The Minds of 99 skulle have sat gang i den helt store fest i Telia Parken lørdag den 12. september 2020. Men det blev der som bekendt intet af grundet COVID-19-pandemien.

Som trøst til skuffede koncertgæster udsendte det danske band samme dag en koncertfilm fra deres koncert den 24. august 2019, som indbragte fem stjerner og rosende ord fra vores anmelder.


LÆS OGSÅ: En monumental performance – bogstavelig talt 

I dag sættes der gang i billetsalget til bandets nye koncert i Parken 2021, og samtidig udsender de den helt nye single ”Din stemme”:

”Den skulle have været en helt særlig del af showet i Parken. Den er som skabt til at blive spillet live. Selvom der er lang tid til, at vi skal optræde igen, udgiver vi den nu, da vi, ligesom så mange andre, savner koncerterne helt vildt meget. Det giver os ny energi at udgive den. Infinity Action (det kommende album, red.) handler om at komme videre – hele tiden – og det gør vi med ’En stemme’. Det er nok vores mest eksperimenterende sang til dato,” fortæller sanger Niels Brandt i en pressemeddelelse.


Den nye single er næsten seks minutter lang og bliver i pressemeddelelsen beskrevet som et værk i sig selv, der prikker til alt fra de små til de helt store følelser, og som til slut kulminerer i én stor forløsning.

Køb billetter til koncerten her og lyt til "En stemme" nedenfor:


ANNONCE