x

Elektroniske talenter på Rust

Elektroniske talenter på Rust

Torsdag aften i denne uge byder Rust i København på musikalske oplevelser fra de elektroniske musikere Det Sejler I Effekter, SpejderRobot og Birk Storm.

Bag nydannede Det Sejler I Effekter gemmer sig to garvede herrer. Tummy dob og Jdreng har lavet musik sammen siden begyndelsen af 1990erne, senest under navnet B&B International. Duoen havde god vind i sejlene, men har altså besluttet at starte på en frisk. Musikalsk holder drengene dog fast i det, de er bedst til: Den computer-genererede reggae med tydelige dubelementer.

"Falder Baglæns Ind I Igår er en fremragende debut, som cementerer, at laptop-electronicaen igen er inde i et betydningsfuldt opsving – og SpejderRobot har helt klart førertrøjen på".

Sådan lød GAFFAs modtagelse af enmandshæren Spejderrobots debutplade med den finurlige titel "Falder Baglæns Ind I Igår", der modtog fem stjerner, da den blev udsendt i januar måned.

Birk Storms elektro-funk fandt for nyligt vej til P3 og Boogie Radio i form af singlen "Some People", og sangeren/laptop-musikeren arbejder lige nu på at færdiggøre sit debutalbum, som udkommer på det elektroniske pladeselskab VUF Records (ElectroJuice, SuperTroels med flere).

Til koncerten får Birk Storm og den medbragte conmputer dog hjælp af fire gæstemusikere til at tilføje lidt ekstra rytmer og energi til hans materiale.

Det Sejler I Effekter spiller kl. 22.00
SpejderRobot 23.00
Birk Storm 24.00
Tummy Dob og Jdreng (Det Sejler I Effekter) vender plader mellem koncerterne.

Entré: 30 kr. i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA