Nyhed

Ude Af Kontrol annoncerer arenaturné

GAFFA.dk – alt om musik

De kalder sig ”Danmarks mest kontroversielle boyband”, og til foråret giver de koncerter i landets fire største byer.

Arenaturnéen følger op på gruppens nye album Uforglemmelige Anderledes Kunst, som er deres sjette album. Og blot titler som ”2 baner 2 damer” afslører, at de ikke er blevet mindre bramfri, end de var, da de i 2016 udgav hittet ”Suger coke fra dit røvhul”.

Trioen, som består af Englando, Balken og Munken, der trods at deres sprogbrug er bandlyst fra de fleste radiokanaler, har vundet sjældent stor popularitet hos danske lyttere. Da de besøgte Fredagsrock i Tivoli i 2019, var det med et publikumsantal, der dét år kun blev overgået af Tom Jones.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ude af Kontrol dunker løs på den dumme

De udtaler om den kommende turné: “Arenatouren bliver det sygeste, vi nogensinde har lavet. Scene-størrelserne i de forskellige arenaer giver os plads til at gå all-in og skabe en endnu større og vildere produktion, end vi har haft mulighed for tidligere.”

Deres koncerter er ofte meget voldsomme – jævnfør gruppens navn – og det er ikke unormalt, at en Ude Af Kontrol-koncert bliver stoppet undervejs, grundet for voldsom opførsel fra publikums side. På Smukfest sidste år blev Ude Af Kontrols koncert stoppet tre gange, inden drengene fik lov til at gennemføre showet.


Billetsalget er startet, og foregår gennem dette link, hvor man også kan finde mere information om hver enkelt koncert.  

UDE AF KONTROL – UFORGLEMMELIG ANDERLEDES TOUR:

19.03.2021 – Jyske Bank Arena, Odense


20.03.2021 – Aalborg Kongres & Kulturcenter, Aalborg

26.03.2021 – Aarhus Congress Center, Aarhus

27.03.2021 – K.B. Hallen, København


Varm op med hittet "Fugtig":

ANNONCE