x

Southern Gothic Tales giver gratis koncert

Southern Gothic Tales giver gratis koncert

Southern Gothic Tales, der i sin tid modtog en femstjernet anmeldelse for deres demo i GAFFA, har lagt sidste hånd på indspilningerne til deres første fuldlængde-album.

Som opfølgning på gruppens debutalbum "In Every Seaport Town", der udkommer 8. september, drager bandet derefter på en mindre danmarks-tour i denne måned.

Om Southern Gothic Tales' demoplade skrev GAFFAs anmelder blandt andet:

"Tilsat lidt Beck og en masse attitude er dette et medrivende og friskt bud på, hvordan denne genre også kan spilles. [...] Sangskriver Anders har en fed stemme, og det lyder, som om sangene også ville fungere kun med vokal, akustisk guitar, whisky og ensomhed. Der er en større variation her end på de fleste demoer".

Ønsker man at høre Southern Gothic Tales live, bliver der rig mulighed for dette i september måned, hvor turnéen sparkes i gang med en gratis koncert på Loppen torsdag den 4. september klokken 21.00. Der er i øvrigt gratis øl til de første.

Denne aften vil byde på en række special guests, der alle har medvirket på pladen. Blandt andet kan nævnes sangerinden Camilla Munck (Munck/Johnson) og guitaristen Jens Runge.

Nedenfor kan man se hvor og hvornår bandet kan opleves til koncert.

4. september - Loppen, København
6. september - Det Brunske pakhus, Fredericia
12. september - Gimle, Roskilde
13. september - Paletten, Viborg
16. september - Trinitatiskirken, København

Besøg Southern Gothic Tales på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA