x

Smashing Pumpkins udgiver single via spil

Smashing Pumpkins udgiver single via spil

Vi har her på GAFFA.dk det seneste år skrevet rigtig mange historier om de forskellige udgaver af Guitar Hero og Rock Band-spillene, og der kan næppe være tvivl om, at bands i højere og højere grad kommer til at bruge den slags spil som en del af deres markedsføring.

Det seneste eksempel på dette kommer fra Smashing Pumpkins-lejren, hvor Billy Corgan har besluttet sig for at udsende sin næste single eksklusivt til ejere af spillet "Guitar Hero World Tour".

Den seneste udgave af det populære spil udsendes til oktober, og her vil man kunne spille sange af Nirvana, Modest Mouse, Foo Fighters, Black Rebel Motorcycle Club, Metallica og Smashing Pumpkins.

Og netop sidstnævnte har valgt at tage deres forbindelse med bandet et skridt videre ved ikke bare at medvirke i spillet (du kan være Billy Corgan, der spiller "Today"), men ved at have premiere på deres kommende single som en del af de sange, man kan downloade sammen med spillet.

Man kan nemlig denne gang kunne downloade sange med Metallica, R.E.M., Jimi Hendrix og altså Smashing Pumpkins. Men hvor de andre sange er kendte fra andre sammenhænge, så er det altså et helt nyt nummer, Corgan & Co. bidrager med.

Singlen "G.L.O.W." er første udspil fra Smashing Pumpkins siden ep'en "American Gothic", der blev udsendt i januar i år.

Det vides endnu ikke, hvornår singlen vil kunne købes af folk, der ikke investerer i "Guitar Hero World Tour".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA