x

Murder giver gratis koncert til klimafestival

Murder giver gratis koncert til klimafestival

Oprindeligt bestod det danske band Murder af fire medlemmer, men er sidenhen skåret ned til de to mand: Jacob Bellens (vokal) og Anders Mathiasen (guitar).

Indtil videre har de udgivet to roste album, "One Year From Now It's My Birthday" og "Stockholm Syndrome", som udkom i 2005 og 2006.

Deres seneste pladeudspil fra "Stockholm Syndrome" fik en fem-stjernet modtagelse af GAFFAs anmelder, som blandt andet skrev:

"I Murder har den vemodsfulde stemme nemlig fundet ind til sit helt eget selv, og de mørkt strømmende melodier er iklædt en lavmælt, organisk og 70’er-klingende klangdragt. Og via blandt andet cello, trombone, banjo og glockenspiel er det lykkes Bellens, hans medsammensvorne Anders Mathiasen samt en stribe gæster at fremspille den bedste neo-folk, jeg har hørt i lange tider".

Murder kunne desuden i år opleves live til Spot Festival i Århus, hvor de blev et af de mere omtalte bands og fik rosende ord med på vejen af anmeldere fra Politiken og GAFFA.

Deres næste optræden bliver til Agenda 21's Klimafestival, som afholdes på Højbro Plads, Ved Stranden. Murder går på scenen ved Victor Borge Plads Klokken 15:00. Koncerten er gratis, og der serveres økologisk øl og drikke i et cafe-miljø til fordel for klimaet.

Som opvarmning kan man allerede klokken 13:00 opleve jazz-trioen Larsen:Roland:Kristiansen.

Selve festivalen foregår i weekenden fra 5.-7. september, og i løbet af de tre dage kan man desuden opleve musik fra Johnny Deluxe og Alberte Winding.

Det kan nævnes, at Murder giver flere koncerter Europa i de kommende måneder, blandt andet på Musikcafeen i Århus, hvor de spiller 25. september.

Murder på MySpace

Læs mere om Klimafestivalen her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA