x

VIDEO: Koncertaktuelle A.A. Williams giver smuk klaver-version af Cure-klassiker

VIDEO: Koncertaktuelle A.A. Williams giver smuk klaver-version af Cure-klassiker

Den engelske kunstner kan opleves i Pumpehuset til marts

Den engelske sanger og sangskriver A.A. Williams har netop offentliggjort en video, hvor hun fremfører en smuk, afdæmpet klaverversion af The Cure-klassikeren "Lovesong". Se videoen nedenfor.

"Lovesong" så dagens lys på The Cures meget roste album Disintegration fra 1989 og har i dag status af klassiker. Den er tidligere blevet fortolket af blandt andre Adele, som også gav det oprindelige up-tempo-nummer en nedtonet drejning på sit album 21 fra 2011.

A.A. Williams' fortolking er en forløber for hendes andet album, Songs from Isolation, der udkommer 12. februar og indeholder i alt ni coversange indspillet under corona-nedlukningen i Williams' hjem i det nordlige London. Sangene er udvalgt på baggrund af ønsker fra Williams' egne fans. 

Williams udtaler:

"'Lovesong' var en af de første sange, som fans foreslog til Songs from Isolation-serien og var en af mine favoritter at arbejde med – originalen bringer virkelig nostalgiske følelser frem, og jeg ville gerne ære så mange elementer af den som muligt. Teksten er så smuk og blød, og jeg ville gerne kaste lys på den i denne version, så jeg har prøvet at skabe et elegant bagtæppe for den ud fra The Cures melodiske originalelementer."

A.A. Williams udgav i sommer sit debutalbum Forever Blue med egne sange, der trækker på både klassisk og post-rock, og som fik flotte anmeldelser. Hun kan opleves i Pumpehuset 20. marts sammen med det japanske instrumentalband Mono.

LÆS OGSÅ: The Cures Robert Smith: Jeg har brugt året på at afslutte to nye album

Songs from Isolation kommer til at indeholde følgende sange:

1. Lovesong (The Cure)
2. Where Is My Mind (Pixies)
3. If You Could Read My Mind (Gordon Lightfoot)
4. Creep (Radiohead)
5. Nights In White Satin (The Moody Blues)
6. Be Quiet And Drive (Deftones)
7. Every Day Is Exactly The Same (Nine Inch Nails)
8. Into My Arms (Nick Cave)
9. Porcelina Of The Vast Oceans (Smashing Pumpkins)
 
Se A.A. Williams fremførte "Lovesong":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA