x

Slipknot ind i top fem

Slipknot ind i top fem

Der er ikke de store ændringer i toppen af den danske album hitliste i denne uge, hvor "Mamma Mia", Infernal og Creedence Clearwater Revival fortsat hænger.

Men på fjerdepladsen finder man i denne uge seneste udspil fra den brutale metalkombo Slipknot, der bærer titlen "All Hope Is Gone", og som har fået forrygende anmeldelser overalt.

GAFFA var heller ikke sene til at uddele seks stjerner til albummet, der kaldes "den foreløbige kulmination på Slipknots metal-herredømme".

Hej Matematik er sidste navn i top fem, og selvom der ikke er flere nyheder i toppen af hitlisten, kan man finde endnu en nyhed i udkanten af top ti.

Her er der nemlig en anden gruppe spøjst udseende mænd, der figurerer, men her stopper lighederne vist også.

Det drejer sig nemlig om Smølferne, der i denne uge ryger ind på en tiendeplads med albummet "Smølfeparty".

Dermed er et album med en coverversion af Rollo & King-hittet "Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord" indsunget med heliumstemme ugens højst placerede danske nyhed, da den lander tre pladser over det seneste album fra Dodo & The Dodos på en trettendeplads.

Ny i top tyve er desuden The Game, der ligger som nummer 18 med albummet "LAX". Han kommer ind foran både The Verve og Pede B, der sætter sig på henholdsvis 22. og 23. pladserne.

Af øvrige nyheder på denne uges top 40-liste finder man desuden Poul Krebs-projektet Song Island Revue på en 32. plads, samt det seneste album fra Souvenirs, der på en 36. plads er sidste nyhed på denne uges hitliste.

Se hele hitlisten hos hitlisten.nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA