x

Stevie Nicks hopper på TikToks Fleetwood Mac-bølge

Stevie Nicks hopper på TikToks Fleetwood Mac-bølge

Sangens ophavskvinde hopper med på bølgen

Som vi har skrevet om flere gange, er Fleetwood Macs 1977-hit "Dreams" atter blevet et hit, efter at en TikTok-video, hvor sangen indgår, er gået viralt. Nu er sangens ophavskvinde, Stevie Nicks, også gået på TikTok og har lavet sin egen "Dreams"-video.

"Dreams"-bølgen begyndte i slutningen af september, da TikTok-brugeren Nathan Apodaca – også kendt som @420doggface208 – lavede en video, hvor han kører rundt på et skateboard og drikker tranebærjuice til tonerne af Fleetwood Macs "Dreams", som han synger med på. 

Kort efter oprettede Fleetwood Macs trommeslager, Mick Fleetwood, så en profil på TikTok og lavede en video, hvor han gør nogenlunde det samme som Nathan Apodaca.

LÆS OGSÅ: Fleetwood Mac-trommeslager genskaber viral TikTok-video

Nu er det så Stevie Nicks, der både har skrevet og synger leadvokal på sangen, som hopper på bølgen. Nicks' video er dog lidt anderledes, idet hun sidder foran et flygel og tager rulleskøjter på, mens hun synger med på sangen, og man ser en flaske tranebærjuice i baggrunden.

Se videoen nedenfor og hør nederst hele nummeret "Dreams", der stammer fra Fleetwood Macs 1977-album Rumours. En udgivelse, der har solgt mere end 40 millioner eksemplarer og i sidste måned blev kåret til verdens syvendebedste album af Rolling Stone.

LÆS OGSÅ: "Rumours" fylder 40: Her er historien om Fleetwood Mac – Dinosauren med de ni liv

Stevie Nicks har i øvrigt netop udgivet en ny single, hvor hun får selskab af Dave Grohl fra Foo Fighters og Dave Stewart fra Eurythmics.

LÆS OGSÅ: Stevie Nicks + Dave Grohl + Cameron Crowe = ny musikvideo

@stevienicks

Afternoon vibe. Lace 'em up! ##Dreams ##FleetwoodMac ##CranberryDreams @420doggface208

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA