x

Metallica annoncerer akustisk pay-per-view-koncert

Metallica annoncerer akustisk pay-per-view-koncert

Nu er der mulighed for at købe billetter til Metallicas akustiske livekoncert, som støtter velgørenhedsprojekter verden over.

Lørdag den 14. november, kl 23.00 dansk tid spiller Metallica deres første koncert i et nyt format. Deres koncert bliver nemlig en streamet pay-per-view-version, som kan ses og høres på nugs.tv.

Koncerten bliver akustisk og spillet fra bandets hovedkvarter i San Rafael i Californien.

Det amerikanske heavy metal-band har adskillige gange spillet på dansk grund og imponerede især under deres formidable koncert på Roskilde-festival i 2013, hvor de da også høstede intet mindre end seks funklende stjerner fra vores anmelder.

LÆS OGSÅ: Metallica: Roskilde Festival, Orange Scene

Alle penge fra billetsalget går til bandets egen velgørenhedsplatform All Within My Hands, der har til formål at støtte velgørenhedsprojekter verden over. Tidligere støttede projekter i 2020 tæller blandt andet projekter, der støtter nødlidende under Covid-19-pandemien samt dem, der er påvirket af de omfattende skovbrande i Californien.

Hvis du ikke har mulighed for at se koncerten lige på klokkeslættet, kan du med en standardbillet se den senere, idet koncerten er tilgængelig i 48 timer efter du starter din streaming. Det betyder også, at du kan se den så mange gange, du vil, inden for denne tidsramme.

Køb de forskellige billettyper til koncerten lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA