x

Se traileren til Bruce Springsteens Letter to You-dokumentar

Se traileren til Bruce Springsteens Letter to You-dokumentar

Album og film er ude 23. oktober

Bruce Springsteen har netop offentliggjort traileren til sin kommende dokumentarfilm Letter to You om indspilningen af albummet af samme navn. Albummet udkommer fredag den 23. oktober, og filmen har premiere samme dag på Apple TV+. Se traileren nedenfor.

I filmen ser man Springsteen og hans mangeårige band The E Street Band indspille det nye album, og filmen viser Bruce og bandet fremføre 10 af de 12 numre på udgivelsen. Filmen er instrueret af den hyppige samarbejdspartner Thom Zimmy, der blandt andet stod bag sidste års dokumentarfilm Western Stars om albummet af samme navn.

Ifølge en pressemeddelelse vil filmen give "fans verden over et kig bag kulisserne i den ikoniske kunstners kreative proces".

Letter to You er Springsteens første album indspillet med The E Street Band siden High Hopes fra 2014. Sidste år udgav han soloalbummet Western Stars, og det kommende album bliver hans i alt 20. fra og med debuten i 1973.

For nylig fortalte Springsteen i øvrigt til Rolling Stone, at han har masser af arkivmateriale liggende fra hele sin karriere, herunder fulde album, og at han har planer om at udgive dem inden alt for længe.

LÆS OGSÅ: Bruce Springsteen giver gammel sang nyt liv for at støtte Joe Biden

Se traileren til Letter to You:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA