x

Lydmor, Føl Som med flere optræder til Magtfestival

Lydmor, Føl Som med flere optræder til Magtfestival

Festivalen præsenterer kunstnere, der udforder magten

Lydmor vakte stor opmærksomhed, da hun i foråret i en klumme satte fokus på sexisme i musik- og mediebranchen med udgangspunkt i Ekstra Bladets musikanmeldelser. Nu kan man opleve hende give en minikoncert og en talk ved den såkaldte Magtfestival i Amager Bio lørdag den 24. oktober.

Magtfestival er præsenteret af webmagasinet OXY Magazine og præsenterer kunstnere, som på en eller anden måde udfordrer magten. Foruden Lydmor kan man også opleve rapperen Skt. DeLarge, den etriansk-danske rapper FVN og den aarhusianske hiphop-duo Føl Som, der i foråret vandt KarriereKanonenen med deres sange, som sætter spot på ungdommens op- og nedture.

GAFFA oplevede i september Skt. DeLarge ved Uhørt Festival på Vesterbro. Vores anmelder Adam Bouttai var begejstret og uddelte fem stjerner med blandt andet følgende ord: ”Det bedsteborgerlige Danmark skal kunne få søndagskaffen galt i halsen, fordi DAB-radioen er blevet stillet på den forkerte frekvens".

LÆS OGSÅ: Skt. DeLarge byder op til solnedgangs-road rage

Om Magtfestival udtaler arrangørerne: "Magt er alle steder og i alle relationer. Hierarkier, magtstrukturer, magt(u)balance, prestige og indflydelse påvirker os alle sammen på daglig basis. Dog er det langt fra altid, at vi er klar over, når vi enten bruger vores magt til at få vores vilje, eller når andre bruger deres magt til at få os til at makke ret."

Billetsalget er i gang på Ticketmaster.

Varm op med at læse nedenstående Lydmor-klumme:

LÆS OGSÅ: LYDMOR-KOMMENTAR: Så er det nok, Ekstra Bladet

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA