x

Grohl i storform: Se Foo Fighters i eksklusivt akustisk sæt


Foo Fighters gav et akustisk sæt på det legendariske spillested Troubadour i Los Angeles i den gode sags tjeneste – se den intime koncert her. 

Som en del af Save Our Stages Festival eller #SOSfest, som initiativet også går under, har Foo Fighters givet en helt særlig koncert på Troubadour i LA for at hjælpe med indsamle penge til de nødlidende spillesteder, der er ramt af Covid-19-restriktioner og kæmper for overlevelse:

– Det er fuldstændig afgørende, at vi gør alt, vi kan, for at sikre de her spillesteders overlevelse, så de kan være der til at inspirere den næste generation af musikere, siger Grohl.

Deres optræden indeholder fem Foo-klassikere herunder en længere version af “Skin and Bones,” “My Hero,” “These Days,” “Times Like These” og “Everlong,” som Grohl fremfører solo. 

LÆS OGSÅ: Hotel Cecil udskyder genåbning

Et par skønne historier fra fortiden bliver det også til, da både Grohl og Smear fortæller om deres første oplevelser på Troubadour inklusive et møde med Bret Michaels fra Poison, The Go Go's og et punk riot.

Talrige artister, blandt andet Phoebe Bridgers, Miley Cyrus, Leon Bridges, The Roots, har støttet op om #SOSfest, og du kan få dig et overblik over de optrædende her

Husk at købe billet til koncerter på danske spillesteder i den kommende tid, eller støt på andre måder, hvis det er muligt. De kæmper for overlevelse og spiller en stor rolle i vores musikalske kultur. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA