x

MC's Fight Night afholdes i september og oktober

MC's Fight Night afholdes i september og oktober

Så er det igen blevet tid til den årlige battle på punchlines og intelligente rim. Det sker, når freestyle-rappere over hele landet dyster om at vinde årets MC's Fight Night event, som afholdes over tre omgange, henholdsvis i Jylland og på Sjælland.

I år bliver rapperne overværet og bedømt af tre nye dommere, nemlig de garvede hiphop drenge Chief One, Joe True og Clemens. Vi kan nævne, at det stadig er muligt at tilmelde sig som deltager i freestyle-battles ved at gå ind på hjemmesiden www.fightnight.dk.

Ved begge af de indledende arrangementer kan man opleve live-koncert med hiphop-gruppen Jooks, som vil give smagsprøver på deres kommende album "Priviligeret".

Vestfinalerne afholdes på Train i Århus 13. september klokken 19:00, og forsalget findes på ebillet.dk eller train.dk.

Lørdagen efter, den 20 september klokken 19:00, bliver østfinalerne afholdt i Amager Bio. Forsalget til dette arrangement findes på billetnet.dk, amagerbio.dk eller på posthuset.

Selve finalen løber af stabelen lørdag den 18. oktober, og denne vil blive afholdt i KB Hallen på Frederiksberg klokken 19:30. Der er forsalg på billetlugen.dk eller i Fona.

Læs mere om MC's Fight Night


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA