Nyhed

Jyske Bank Boxen fylder 10 år

GAFFA.dk – alt om musik

I dag, 20. oktober, er det 10 år siden, at Danmarks første multiarena slog dørene op i Herning.

Jyske Bank Boxen, ofte omtalt ganske enkelt som Boxen, har haft 2,6 millioner besøgende i de 10 år, multiarenaen har været åbent.

Og selvom corona-pandemien har sat en stopper for denne store gæsteskare for en periode, ændrer det ikke på, at stedet kan prale af at have nået til sin første runde fødselsdag.


Og hvilke 10 år, det var været for Boxen i Herning – et par af de største musiknavne, der har besøgt stedet, er Bruce Springsteen, Bob Dylan, Lady Gaga, Prince, Madonna, Rihanna, Sir Paul McCartney, Robbie Williams, Adele og Ed Sheeran. Dertil kommer verdens bedste håndboldspillere, de bedste ishockeyspillere, svømmere, heste og ryttere, motorcykelekvilibrister, tennisstjerner og en perlerække af andre topidrætsfolk.

LÆS OGSÅ: Ny Spotify-funktion giver artister større indtjening – og os andre flere muligheder

– Takket være massiv opbakning fra bestyrelse og ejerne – og takket være stærke samarbejdspartnere omkring Jyske Bank Boxen – er det lykkedes i fællesskab at skabe den multiarena med international klasse, vi drømte om, og som både rummer verdensnavne, internationale shows, store europa- og verdensmesterskaber samt mange fans og gæster, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen i forbindelse med jubilæet.


Den første store begivenhed siden nedlukning bliver EM i kvindehåndbold 2020 til december, der kommer til at foregå under de restriktioner, der gælder til dén tid. På 10-års fejringsdagen i dag må Boxen, der almindeligvis kan huse 15.000 gæster, kun lukke 500 ind. De gevaldige restriktioner har naturligvis gjort det svært for Boxens ledelse.

 – Det er dog en dag, som giver anledning til med glæde at tænke tilbage på de mange store øjeblikke og stjernestunder i Jyske Bank Boxen, siger Georg Sørensen.

 – Allermest glæder vi os til nye stjernestunder og gode gensyn med de mange gæster, artister, idrætsudøvere og samarbejdspartnere – når det igen bliver muligt og i respekt for hinanden med både afstand og god adfærd.


ANNONCE