x

The Roots bekræftet til Vega

The Roots bekræftet til Vega

I slutningen af august var vi ude med historien om et kommende besøg fra rapgruppen The Roots, og det er nu blevet officielt bekræftet, at de rent faktisk er på vej mod Danmark.

Som vi også skrev dengang, bliver det Vega, der skal tage imod ?uestlove og resten af The Roots, ganske som de gjorde det i både 2004 og 2006.

Siden sidste besøg har gruppen dog udsendt albummet "Rising Down", og byder de primært ind med materiale fra det album blandet med klassikerne, så bliver GAFFAs anmelder nok lidt gladere end sidst.

Her fik bandet nemlig på puklen for at spille et hav af andre folks numre fra Chics disko-klassiker "Good Times" til Talib Kwelis "Just To Get By" i stedet for at spille deres egne ting.

Om det bliver den ene eller den anden prioritering af sætlisten, der kommer til at være kendetegnende for koncerten, må man dog møde op for at finde ud af.

Det kan man gøre 23. november, hvor The Roots spiller på Vega. Billetsalget starter torsdag d. 4. september via www.vega.dk, Billetlugen og i Fonabutikker.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA