x

GAFFA præsenterer Dråben: En hiphop-podcast af format

GAFFA præsenterer Dråben: En hiphop-podcast af format

GAFFA indleder samarbejde med hiphop-podcasten Dråben

Dråben, som blev skabt af Loui Bosch-Fellah og Emil Lilleeidet Seest i 2018, har foreløbigt via 80 episoder formået at skabe en markant og populær platform for hiphop i Danmark. Nu vil Dråben fremadrettet blive produceret i samarbejde med GAFFAs redaktion og bliver en kærkommen tilføjelse til en i forvejen massiv indholdsproduktion hos GAFFA.

– Loui og Emil har med deres enorme viden og engagement skabt en platform, som virkelig går i dybden med hiphop-genren, og som tager den alvorligt. De formår gang på gang at dessikere tracks, album og tendenser i hiphop-verdenen på en vidende og videbegærlig måde, der inspirerer. Vi er super stolte af at præsentere Dråben i samarbejde med GAFFA, og vi arbejder målrettet på at udvide universet løbende, siger GAFFAs chefredaktør Sidsel Thomassen.

Dråben udkommer ugentligt med et nyt afsnit hver søndag, hvor Loui Bosch-Fellah og Emil Lilleeidet Seest går i kødet på en række aktuelle sager fra hiphoppens verden og præsenterer lytterne for det bedste af det nye.

– Hiphop handler om selvtillid, frihed, glæde og så meget mere end bare musik. Det er ikke kun noget, vi lytter til, det er en måde, vi lever på.

Lyt til Dråben LIGE HER

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA