x

Jada annoncerer største indendørskoncerter til dato

Jada annoncerer største indendørskoncerter til dato

Synger i Aarhus og København i november 2021

I lørdags modtog Jada både P3 Prisen og prisen P3 Lytterhittet ved det store P3 Guld-show i Aalborg, og nu kan den succesfulde soul/r&b/pop-sanger annoncere sine største indendørs koncerter til dato. De finder sted i Aarhus Congress Center fredag den 12. november 2021 og i KB Hallen lørdag den 13. november 2021.

I sommer skulle Jada have åbnet Orange Scene på Roskilde Festival, men sådan skulle det grundet coronasituationen som bekendt desværre ikke gå, og de kommende koncerter er de første, hun har offentliggjort siden nedlukningen af landet i marts.

”Jeg glæder mig ubeskriveligt til at spille live igen. Livesessions og ting på internettet kan aldrig komme i nærheden af, hvordan det føles at synge og spille med jer, der lytter i det samme rum. Jeg er så glad for, at vi kan annoncere disse shows nu med håb om at se jer alle til næste efterår. Det har slet ikke været et sjovt år uden jer, og jeg glæder mig ubeskriveligt til, at vi kan ses igen,” udtaler Jada i en pressemeddelelse.

Jada debuterede i 2018 med singlen "Keep Cool", som hurtigt blev et hit, og den blev fulgt op af flere singler, debutalbummet I Cry a Lot i 2019 og siden yderligere to singler, "Nudes" (som fik prisen P3 Lytterhittet i lørdags) og senest "On Me". Hun har fået flotte anmeldelser, ikke mindst for sine koncerter, hun var i 2019 hovedperson i DR3-serien Jada – lillebitte, kæmpestor – og hun har allerede modtaget intet mindre end 13 priser. Blandt andet to Steppeulve, en GAFFA-Pris, en Carl-Pris, en Danish Music Award og Kronprinsparrets Stjernedryspris, og da hun sidste år modtog P3's Talentpris, er hun den til dato eneste kunstner, som har modtaget alle tre priser ved P3 Guld.

Billetsalget til koncerterne i 2021 begynder fredag den 23. oktober klokken 10 via livenation.dk

LÆS OGSÅ: P3 PRIS-VINDER JADA: "Nogle gange får kriser ting til at vokse frem"

Varm op med Jadas seneste single, "On Me":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA