x

U2 vil tage et stort spring

U2 vil tage et stort spring

Skal man tro et nyt interview med U2-frontmanden Bono, så kommer den kommende udgivelse fra bandet til at lyde meget anderledes end "How To Dismantle An Atomic Bomb".

I et interview til U2.com siger Bono, at de er kommet så godt i gang med sangskrivning, at de ikke har lyst til at stoppe. Det betyder samtidig, at det nu ser ud til, at det kommende album ikke vil blive udsendt i år.

Bono fortæller, at trommeslageren Larry Mullen oprindelig foreslog, at de brugte en periode på bare at spille sammen for sjov uden et regulært formål for at se, hvad der skete.

Resultatet er blevet mere end 50 nye sange, og der kommer eftersigende nye til hele tiden. Han siger dog samtidig, at albummet er ved at tage form, men siger også, at U2 gerne vil fortsætte med at skrive, da alting går så godt.

"De sidste to plader var meget personlige med en slags trio som ryggrad, de primære farver i rock - bas, guitar og trommer. Men det, der kendetegner os nu, er i stil med den forvandling, der tog os fra "Joshua Tree" til "Achtung Baby".

Producerne Daniel Lanois, Brian Eno og Steve Lillywhite har alle været involveret i pladen, som Bono siger, vi vil få de første smagsprøver fra i begyndelsen af 2009.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA