x

Paul McCartney annoncerer nyt album – spiller det hele selv

Paul McCartney annoncerer nyt album – spiller det hele selv

McCartney III er på gaden 11. december

Paul McCartney har netop annonceret, at han den 11. december udgiver albummet McCartney III.

Albummet bliver det tredje i en trilogi, der begyndte tilbage i 1970 med albummet McCartney – hans allerførste soloalbum efter Beatles-tiden – og fortsatte i 1980 med McCartney II. Fælles for de tre album er, at McCartney spiller alle instrumenter på dem. Det kommende udspil bliver hans i alt 18. soloalbum og efterfølgeren til Egypt Station fra 2018. Han har desuden udsendt syv album med Wings fra 1971-1979 og 12 med The Beatles fra 1963-1970.

I en pressemeddelelse fortæller den 78-årige legende: 

"Jeg levede lockdown-livet på min gård med min familie, og jeg ville gå i studiet hver dag. Jeg var nødt til at lave lidt filmmusik, og det blev til åbningsnummeret på pladen, og da det var færdigt, tænkte jeg: Hvad skal jeg nu lave? Jeg havde nogle ting, jeg havde arbejdet på gennem årene, men nogle gange løb tiden ud, og de blev efterladt halvfærdige, så jeg begyndte at tænke over, hvad jeg havde."

Han fortsætter: 

"Hver dag ville jeg begyndte at indspille på det instrument, jeg skrev sangen på og gradvist lægge flere lag på; det var sjovt. Det handlede om at skabe musik for dig selv snarere end at skabe musik med et bestemt formål. Så jeg lavede bare ting, jeg havde lyst til. Jeg havde ingen anelse om, at dette ville ende med et album."

GAFFAs anmelder var moderat positiv over for McCartneys seneste soloalbum, Egypt Station.

LÆS OGSÅ: McCartney med intensiteten i behold, men på ujævn vej

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA